ny adress!

Min blogg har bytat adress!! Gå in på http://berseus.blogspot.com för fortsatt läsning!

2årig bröllopsdag!

Tiden går fort när man har roligt. Igår firade jag och älsklingen tvåårig förlovningsdag :) Tänk att det redan gått två år sedan S gick ner på knä! Detta firade vi lite extra med att gå ut och äta på Carl-Fredrik i Skälderviken - och vilken underbar kalventrecôte jag fick :) Vi kom förresten fram till att det nog var sista gången vi firade förlovningsdagen eftersom vi kommer att vara gifta nästa gång den infaller, kan ju inte fira allt ;) Men då kommer vi ju ha en bröllopsdag att fira, och det är inte illa! :)

Träning och tips från tidigare brud :)

Nu känns det som om både jag och min blivande man har kommit igång ordentligt med träning - vi kommer att vara i toppform och supersnygga på bröllopsdagen!! (fast vi är ju ganska fina redan nu om jag får säga det själv) Jag tränar nu flera gånger i veckan och får till och med lite dåligt samvete om jag någon dag skippar. Jag vet ju hur himla lätt det är att bli soffpotatis igen så nu gäller det att hålla igång!!

Pratade med en kollega på jobb idag som tydligen använt sig av samma festlokal till sitt bröllop som vi ska ha. Fick supermånga bra tips som jag nog inte hade tänkt på utan henne :) Bland annat att där är en låååångsam diskmaskin så man får se till att ha olika porslin till alla rätterna så man slipper vänta på att de ska bli rena igen. Och att man måste sätta ut någon form av ljus längs vägen till parkeringen för annars hittar inte gästerna tillbaka till bilarna osv. Sånt är lätt att glömma i alla annan hysteri ;)

Ring-titt och inbjudnings-idéer

Var ute och shoppade med älsklingen idag och passade på att titta lite på ring. Har väldigt svårt att bestämma mig för vad jag ska välja! Men jag funderar på något liknande den här - i alla fall just nu ;)

http://www.anderssonsguld.se/ringbilder/nnimbus.jpg


Har dock inte provat hur något känns på fingret än, blev så sur på kvinnan i affären idag att jag snäste av henne när hon frågade om hon skulle öppna glasdörren istället för att säga ja tack ;) Vi stod vid montern för förlovnings- och vigselringar och hon ger mig en blick och frågar sedan om hon ska öppna upp för FÖRLOVNINGSRINGARNA. En enda blick på lilla mig och hon tog för givet att här var en som minsann inte tittade på vigselring för gifter sig gör man ju när man är stor ;) Och nej det var inte jag som läste situationen så, jag hörde betoningen - även om S påstår att han inte vet vad jag pratar om ;) Men det blev inget provande av ring i den butiken i alla fall...

----------------------------

Har dessutom kommit på en ganska kul idé till kommande inbjudningskort. Nu ska jag bara se om det är möjligt att genomföra :)


Skoköp!

Nu har jag hittar skor :) Kom på att det nog var bäst att titta redan nu då jag är osäker på om
sommarskor har börjat säljas i april... Har letat efter ett par fina ballerina skor i ivory och
hittade de här idag, passade perfekt ihop med klänningen :) Söta och dansvänliga!

 


RSS 2.0