Uppdatering från Kina



Mitten av augusti - då planeras min klänning vara färdig!



Annat än bröllop

Hade finbesök igår. J har hittat hem från Stockholm över påsken och vi hade bokat in en bar-runda i lilla staden. Hon tyckte att det var himla dåligt att jag inte uppdaterar den här bloggen mer och föreslog att jag skulle skriva om mer än bröllop. "Har man en blogg får man faktiskt uppdatera". Så nu börjar jag slänga in lite vardagliga tankar också för att göra henne nöjd ;)

Nu blev det ingen bar-runda med J utan snarare en runda i vårt förflutna i form av oändligt tjejsnack och musik från förr. Oj vilken nostalgitripp det blev! Och vilken konstig blandning av låtar! S kommenterade vår kväll nu i morse med orden "jag höll på att kräkas halva tiden". Måste varit countrymusiken och dansbandslåtarna som han hade svårt att smälta...
Men jag tycker nog att han är lite väl känslig för vem kan inte gilla låtar med texter som:

jösses lilla flicka hur kan du ha blitt så snygg
mor din är så ful, säg mig är far din lika stygg?
varför ska du går din väg, var det nått jag sa?
du har säkert rätt - det kanske inte lät så bra

What's not to love about that?

Någon bar hamnade vi alltså inte på utan vi satt hemma i mitt kök till en bra bit över midnatt och spelade låt efter låt och flämtade fram "ååååååh ååhhhh nuu vet jag!!" varje gång vi fick kom på en sång som representerade våra tonår. För det är ju konstigt nog så att vi inte är tonåringar längre.. men vad gör det när vi framöver kan fylla 23 om och om igen - för det är väl det som är planen J?


vad vore ett nostalgi-inlägg utan en bild från "den gamla goda tiden"...

RSS 2.0