En potpurri av tankar!

Bättre sent än aldrig, här kommer minsann ett nytt blogginlägg ;)

Har inte haft något att skriva om här på sista tiden, den allra första spänningen har lagt sig och även jag har insett att jag kommer hinna med allt även om jag inte börjar nu ;)

Men visst kommer och går tankar om bröllopet. Allra mest funderar jag på när jag kommer få nästa livstecken
från Kina - vill ju veta om de har börjat på min klänning! Fick ordnat upp allting med måtten som krånglade så nu vet jag i alla fall att min beställning gått fram :)

Maten är också ett samtalsämne och det kommer bli svårt att besluta sig för ett tema, finns ju så mycket olika som är gott!

Min ring har jag också haft lite nya funderingar kring. Hittade nämligen en ring som tillhört min mormor, men som är för stor för mig så jag kan inte använda den som den är. Så jag har funderat lite på att använda guldet och göra en ny ring - vigselringen. Hade varit jättemysigt att ha med mormor på det viset på den stora dagen :) Ska bara dubbelkolla med mamma så att hon tycker att det är ok...

När det gäller bordsdekorationer så hittar man nya fantastiska saker hela tiden som absolut skulle skapa känsla under middagen. S sprang över den här länken tidigare idag och vi båda bara älskar idéen! Tänk vad mysigt, fint och personligt för nästan inga pengar alls.

http://www.casasugar.com/DIY-Wine-Glass-Candle-Lampshades-1551107

tyvärr är inte länken klickbar
den blir "osynlig" för länkfärgen är samma som bakgrunden och jag hittar inte var jag ändrar det



Bröllop - ett sätt att fira kärlek! Eller?

Jag får höra allt fler bröllopshistorier. Människor som hört talas om att jag ska gifta mig och som gärna delar med sig av sin historia. Dessvärre är det mest de som inleder berättelsen med "Bröllop, usch nej jag ville inte egentligen men..." som delar med sig. Det verkar tyvärr som om de allra flesta gifter sig för att "den ena parten i förhållandet vill och man har ju varit tillsammans så länge så va fan", eller för att det är praktiskt - "för barnens skull". Vad har hänt med att gifta sig bara för den enkla anledningen att man verkligen älskar varandra och vill genomgå denna ritual för att visa sin kärlek för omvärlden och dessutom få ett gemensamt efternamn som visar på att man hör ihop och är en familj? Bröllop, tycker jag, ska handla om att bjuda samman släkt och vänner för att fira kärlek - inte för att det är praktiskt eller för att den ena partnern puschar på. Rätta mig om jag har fel.

nyopererad

Nej jag har faktiskt inte glömt bort min blogg. Jag har bara inte haft någonting att skriva om och dessutom inte kunnat se ordentligt den senaste veckan. Det är ju så att jag kommer att vara en brud som ser bra ut - utan glasögon eller linser! Har äntligen gjort en laserbehandling på mina ögon och resultatet blev toppen! Efter några tuffa/jobbiga dagar ser jag nu perfekt :) En magisk känsla när man använt glasögon och linsr så länge! det var till och med värt tre plågsamma dagar då ögonen inte gick att öppna alls...


RSS 2.0